Servicetjenester

Servicetjenester

INDUSTRI OG PRIVAT MARKED

Problem fritt drift og langvarighet av kjøle- og varmeanlegg avhenger mest av faglig og regelmessig service og vedlikehold. Høy kompetanse og lang erfaring av vår personell sikrer deg teknisk støtte for å finne ut den beste løsning og til å få mest effekt av anlegget ditt. Som autorisert forhandler og service har vi alltid tilgjengelige reserve deler og annen tilbehør nødvendig for optimal drift av installert anlegg.

Montasje utfører vi i henhold med nyeste kravene inklusive F-gass sertifisering*. Med montasje av autorisert personell sikrer du korrekt drift av anlegg og garanti gyldighet. Vi foretar montasje, service og vedlikehold både på anlegg vi har montert selv og på forespørsel.

*Innen september 2013 skal alle som monterer eller har service på kuldeanlegg og varmepumper være sertifisert i henhold til F-gass forordningene. Dvs. at ingen har lov å montere varmepumpe eller kjøleanlegg uten denne sertifiseringen etter 1 september 2013. Mer informasjon om F-gass sertifisering på: www.f-gass.no

For gratis befaring, spørsmål og henvendelser angående servicetjenester vennligst benytt kontakt skjema ved siden:

INDUSTRI OG PRIVAT MARKED

Problem fritt drift og langvarighet av utstyr avhenger mest av faglig og regelmessig service og vedlikehold. Høy kompetanse og lang erfaring av vår personell sikrer deg teknisk støtte for å finne ut den beste løsning og til å få mest effekt av utstyret ditt. Som autorisert IPC FOMA forhandler og service har vi alltid tilgjengelige reserve deler og annen tilbehør nødvendig for optimal drift.

Med montasje av autorisert personell sikrer du korrekt drift av anlegg og garanti gyldighet. Vi foretar montasje, service og vedlikehold både på anlegg vi har montert selv og på forespørsel.

For gratis befaring, spørsmål og henvendelser angående servicetjenester vennligst benytt kontakt skjema ved siden:

logo


Ditt navn (obligatorisk)

E-post

Referanse (obligatorisk)

Emne (obligatorisk)

Melding

Last opp fil: