Hjem/KAMPANJE, Ventilasjon og Inneklima/Mitsubishi Electric MINIVENTILASJON 50

Mitsubishi Electric MINIVENTILASJON 50

kr5.500,00 kr4.950,00 inkl. MVA

HOVED DATA
Ventilasjonstype: Balansert
Strøm (V): 230
Vekt: 6,2 kg
Dimensjoner (HxBxD (mm)): 245x522x168
Luftmengde min-max: 16-52,5 (m3/h)
Gjennvinningsgrad min-max: 69-85 (%)
Forbruk min-max(W): 4,5-20
Lydnivå min-max: 15-37 dB(A)

Varenummer: 100217 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Endelig en perfekt løsning for boliger uten ventilasjon. Den nye Miniventilasjon 50 fra Mitsubishi Electric er en helt ny løsning – med lav lyd, lav pris og enkel montering. Med en enkel rørgjennomføring kan modellen tilføre frisk luft, gjenvinne opp til 85% av varmen og dette med kun 15 dB(A) i lyd. En perfekt modell for soverom, stue, tv-rom, kjellere og andre bruksområder. Miniventilasjon 50 kan skifte hele 52,5m3 luft i timen – det tilsvarer all luft i et rom på 20m2.

Erstatter eksisterende ventilasjonsluke

Med en rørgjennomføring på 125 mm (diameter) passer Miniventilasjon 50 i eksisterende ventilasjonsluke, og man slipper å lage hull i veggen. Dette gir mulighet for å øke eller senke luftutskiftinger/luftkvalitet i rommet, uten å få den ubehagelige trekken inn i ventilasjonsluken.

Fjern tett og fuktig inneluft

Miniventilasjon 50 skifter ut forurenset luft med frisk uteluft. Dette reduserer skadelige partikler som fukt, mugg, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på “lukten” for å fjerne den helt.

Filterfunksjon gir bedre inneklima

Miniventilasjon 50 har ett filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen. Finfilteret High efficiency anbefales i områder med mye svevestøv og ved bekjempelse av pollen. High efficiency filter vil komme for salg i nettbutikken.

  • Erstatter eksisterende ventilasjonsluke: Med en rørgjennomføring på 125 mm (diameter) passer Miniventilasjon 50 i eksisterende ventilasjonsluke, og man slipper å lage hull i veggen. Dette gir mulighet for å øke eller senke luftutskiftinger/luftkvalitet i rommet, uten å få den ubehagelige trekken inn i ventilasjonsluken.
  • Enkel og fleksibel installasjon: Miniventilasjon 50 kan monteres både horisontalt og vertikalt, etter hva som passer best i rommet. Kun en rørgjennomføring gjør installasjonen meget enkel og kan gjøres selv.
  • Økt sikkerhet: Man trenger ikke å ha åpne vinduer i boligen for å få inn nok frisk luft.
  • Gode filterfunksjoner: Filtrene fjerner støv, smuss og forurensing fra uteluften før den slippes inn i boligen. Den har også mulighet for High efficiency filter
  • Mindre støy (Lydisolering): Miniventilasjon 50 har en ekstrem god lydisoleringseffekt på utelyden som normalt ville kommet inn i ventilasjonsluken. I områder med mye støy vil enheten fungere som en støydemper, man får et teknisk skille mellom ute- og innemiljø som demper støy fra utemiljøet vesentlig. Dette gjør den f.eks. perfekt i boliger utsatt for mye trafikkstøy, flyplasstøy og fabrikkstøy.
  • Avtrekksfunksjon: I vintersesongen når utetemperaturen blir -10°C, eller lavere, kan luften som kommer inn føles kald. Da kan Miniventilasjon 50 stilles på kun avtrekk, og kan benyttes helt ned til -20°C utetemperatur.
  • Lav lyd innstilling: Perfekt for soverom og barnerom. Kun 15dB(A) og 85% varmegjenvinning ved 16m3 pr time.
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1.5 based on 22 votes
Brand Name
Mitsubishi Electric
Product Name
Miniventilasjon 50
Price
NOK 4190
Product Availability
Available in Stock

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mitsubishi Electric MINIVENTILASJON 50”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × one =

Du liker kanskje også…

Go to Top