Hjem/VARMEPUMPER/Luft-Vann/AQUAREA ALL IN ONE/Panasonic varmepumpe KIT-AXC12HE5 AQUAREA ALL IN ONE T-CAP 12.0 kW

Panasonic varmepumpe KIT-AXC12HE5 AQUAREA ALL IN ONE T-CAP 12.0 kW

kr108.000,00 inkl. MVA

VP_Luft_Vann


TEKNISK DATA
Innedel: WH-ADC1216H6E5
Utedel: WH-UX12HE5
Garantert drift: -20°C
Vannutførsel: 25 – 55 °C
Varmekapasitet ved +7 grader: 12,0 kW
Varmekapasitet ved -7 grader: 12,0 kW
COP ved +7 grader: 4,75
COP ved -7 grader: 2,72

Produktark
 
Panasonic Luft/Vann Katalog

Beskrivelse

AQUAREA ALL IN ONE luft-vann varmepumper er utstyrt med et innovativt lavenergisystem som gir perfekt innetemperatur og gir hjemmet varmt tappevann selv når det er veldig kaldt ute. En luft-vann varmepumpe varmer opp og kjøler ned hjemmet for best mulig inneklima. Det er også renere, sikrere, billigere og mer miljøvennlig enn gass, olje eller elektrisitet. Utedelen kan enkelt kobles til solcellepaneler og varmer opp husholdningsvann, elementer og gulvvarme. Panasonics luft-vann varmepumper kan også kobles til et eksisterende sentralvarmeanlegg for å redusere installasjonskostnadene. Det er ett av de mest innovative alternativene for oppvarming av hus. Last ned Panasonic katalog for å lese mer om de respektive luft-vann varmepumpene eller kontakt oss her, så hjelper vi deg med å velge riktig varmepumpe til ditt hjem.

Standard montering av varmepumpe (kjøleteknisk arbeid – innenhet og utenhet) inntil 6mtr rør: kr 8.500 inkl. mva. I prisen er ikke inkl. rørlegger arbeid og elektriker arbeid.

Enova gir nå tilbake inntil 30.000,- etter installasjon av luft-vann varmepumpe i din bolig. Tilskuddet gjelder alle tiltak: nybygg/rehabilitering, bytte fra elektrisk oppvarming, og ved erstatning av eksisterende oljefyr med en mer energivennlig løsning.

Dette får du igjen fra Enova:

 • Anlegget – 10.000 kr
 • Energimåler på anlegget – 10.000 kr
 • Utfasing av oljekjel og oljetank – 10.000 kr

Les mer om Enovatilskuddet og registrer tiltaket her >

Ny AQUAREA ALL IN ONE hydromodul + 185 L tank

All-in-one tanken har det meste inkludert i en kompakt innedel. Dette gør den plassbesparende samtidigt som installatøren sparer mye tid da det meste allrede finnes integrert i innedelen. Displayet er diskrét under dekselet på innedelen. All-in-one tanken kan brukes for alle mulige hus og byggninger da effekt velges helt fra 3 kW for nye lavenergiboliger og opp til 16kw for store eksisterende boliger.

 • Kompakt løsning
 • 185 liter varmtvannstank
 • brukervennlig og enkelt styringsdisplay

All-in-one modulen er kompatibel med alle effekt trinn. Leveres som standard 230V, men kan også leveres med 400V (leveringstid må påberegnes)

Alt i ett tank inneholder:

 • Vekselventil
 • Ekspansjonskar
 • Sikkerhetsventil
 • Varmeveksler
 • Sirkulasjonspumpe
 • 185 liter rustfri varmtvannstank.
 • Styring
 • Diskret front
 • Alle tilkoblinger i bunnen: Kjølekrets, Varmt-/kaldtvann, Tur og retur

Høyeffektiv løsning

Det beste fra Panasonic:

 • Tank i rustfritt stål med god isolasjon for å redusere energitap
 • Høy utvekslingsflate for å øke effektiviteten

Utvalg av luft-vann varmepumper fra Panasonic

Panasonic har tilpasset hele sortimentet for å kunne levere det aller beste til våre kunder uavhengig av hvilke forutsetninger du har for å installere en varmepumpe. Luft-vann varmepumper er delt i tre kategorier ut ifra husholdningens forutsetninger for å gjøre det litt enklere:

Aquarea High Performance for nye installasjoner og lavenergihus Aquarea High Performance er en god løsning for hus med lavtemperaturradiatorer eller gulvvarme. Kombiner luft-vann varmepumper med husholdningens eksisterende pellets eller oljefyrte varmesystem.

Aquarea T-CAP for ekstremt lave temperaturer
 Aquarea T-CAP-sortimentet er utviklet spesielt med tanke på husholdninger der det viktigste er å bevare varmeeffekten også ved lave temperaturer. Med Aquarea T-CAP kan du dekke husholdningens varmebehov uten hjelp fra en ekstern varmekjele helt ned til -15 °C.Aquarea High Temp for ettermontering og hus med tradisjonelle høytemperaturradiatorer
 Aquarea High Temp er ment for hus med tradisjonelle høytemperaturradiatorer som for eksempel eldre elementer i støpejern. Det er den beste løsningen ettersom High Temp kan jobbe med utgående vanntemperaturer på 65 °C selv ved utetemperaturer ned til -27 °C.

Tilleggsutstyr: Internettbasert fjernstyring via smarttelefon – IntesisHome og romtemperatur termostat.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Panasonic varmepumpe KIT-AXC12HE5 AQUAREA ALL IN ONE T-CAP 12.0 kW”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 1 =

Du liker kanskje også…