Hjem/VARMEPUMPER, KAMPANJE, Luft-Luft, VEGGMODELL/Panasonic varmepumpe VZ9SKE Heatcharge 7,80 KW

Panasonic varmepumpe VZ9SKE Heatcharge 7,80 KW

kr37.900,00 kr32.000,00 inkl. MVA

Panasonic a+++

Panasonic a+++ SEER

s-energi-energiteknikk-panasonic-oppvarming-60x60

S-Energi_Energiteknikk_Panasonic_Flagship_R32 kjølemiddel

Panasonic heatcharge logo


HOVED DATA
Garantert drift: Ned til -35 grader ute temperatur.
Maks kapasitet ved +7 °C: 7,80 kW
Varmekapasitet ved -7 °C: 5,59 kW
SCOP: 6,20
SEER: 10,50
Standard montering (inntil 4m rørstrekk og montasje materiell) inkludert i pris.

Produktark
 
Panasonic Katalog

Beskrivelse

VZ Heatcharge er Panasonic kraftigste varmepumpe med funksjon som lagrer spillvarme for raskere oppvarming. Den høye luftsirkulasjonen sammen med de store spjeldene gir en optimal varmespredning på hele 12 meter. VZ er en enestående varmepumpe som tilfredstiller de hardeste kravene.

HEATCHARGE

Heatcharge er en unik og innovativ teknologi som fanger opp og lagrer kompressorens termiske energi og gjenbruker den til oppvarming ved en senere anledning. Under avrimning med lagret varme innedelen er fortsatt i varmedrift og rommet holdes oppvarmet. Du kan sjekke ladestatusen direkte på fjernkontrollen. Trykk på info-knappen og nivåstatus vises på LCD-skjermen i fem trinn fra 0-4.

ECONAVI SOLLYSDETEKSJON

Registrerer forandringer i sollysets intensitet og tilpasser driften. Når det er sol reduserer systemet effekten og sparer energi.

NANOE-G LUFTRENSINGSSYSTEM

Nanoe-G er et system som bruker nanoteknologi til å rense luften i rommet. Det fungerer svært effektiv og fjerner 99 % av alle luftbårne og fastsittende mikroorganismer som bakterier, virus og mugg. Resultatet er et renere inneklima.

INVERTER+ SYSTEM

Inverter+ produkter forbedrer egenskapene hos oppvarmingssystemen med over 20 % sammenlignet med en standard A-klasse. Dette innebærer også 20 % mindre forbruk og 20 % lavere strømregning. Et system med inverter+ jobber i klasse A+, både ved kjøling og oppvarming.

NY FJERNKONTROLLDESIGN

Panasonic har introdusert en ny fjernkontroll for å sikre ytelsen, øke komforten og levere maksimale besparelser. Større fjernkontroll, større skjerm og lettere å forstå.

SUPERSTILLE MODUS

Utendørsenheten er en av de mest stillegående på markedet takket være en ny kompressor med doble vifteblad. Innendørsenheten avgir nesten umerkelige 18 dB.

VEDLIKEHOLDSVARME

Under årets kaldeste måneder kan du innstille systemet på vedlikeholdsvarme (+8 °C/+10 °C), en optimalt modus for å forhindre at innetemperaturen faller ned mot frysepunktet. Denne praktiske funksjonen hjelper til med å minimere oppvarmingskostnadene.

KJØLEDRIFT MED MILD DRY – PERFEKT FUKTSTYRING

Med kjøledriften i modusen Mild Dry opprettholdes en høyere luftfuktighet, noe som kan kjennes deilig av og til. Forskjellen i forhold til et vanlig system er opptil 10 % høyere luftfuktighet.

VERISURES SYSTEMER FOR SMART HJEM

Kompatibel med Verisures system for smarthus som gjør det mulig med styring, kontroll og integrering på avstand.

ENKEL KONTROLL MED BMS

Tilkobling for kommunikasjonsporten er integrert i inneenheten, hvilket gjør det enkelt å koble til og styre din Panasonic varmepumpe sammen med et overordnet kontrollsystem for husholdningen eller bygningen.

NYE MILJØVENNLIGE KJØLEMIDDEL

Panasonic varmepumper som inneholder det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av GWP-verdien ( Global Warming Potential) sammenlignet med andre kjølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-verdien til R32 mot R410A, har verdien blitt redusert til en tredjedel. Kjølemiddelet R32 har helt klart en mindre miljøpåvirkning enn noensinne. Et viktig trinn i riktig retning for å redusere drivhusgassene. R32 er i tillegg et énkomponent-kjølemiddel, som gjør det lett å gjenvinne.

KOMPRESSOR-GARANTI

Panasonic gir en kompressor-garanti på fem år.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic varmepumpe VZ9SKE Heatcharge 7,80 KW
Price
NOK 30000
Product Availability
Available in Stock

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Panasonic varmepumpe VZ9SKE Heatcharge 7,80 KW”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 − 3 =

Du liker kanskje også…