Beskrivelse

Hus- og terrassevask er et effektivt vaskemiddel for tre og murhus, terrasser i ubehandlet eller behandlet tre, mur, belegningsstein skifer eller keramiske fliser. Vaskemidlet fjerner effektivt grønnalger, svartsopp og sur nedbør i tillegg til fett, sot og generell skitt. Lettskummende vaskemiddel for god vedheft på vertikale flater. Vaskemiddelet kan påføres med pumpekanne eller høytrykksvasker.

Bruksområde:

Hus- og terrassevask kan brukes med alle typer høytrykksvaskere på markedet. Vaskemiddelet bør ligge på overflaten ca. 3-5 min. før spylingen starter. Etter endt vask av trehus bør fasaden tørke 2-3 dager før maling påbegynnes.

Dosering:

Skumlanse/såpelanse: konsentrat (1:10)
Sugeslange på høytrykksvasker: konsentrat (1:10)
Innebygget tank på høytrykksvasker: konsentrat (1:10)
Pumpekanne: konsentrat (1:10)
I bøtte for håndvask: 1:50 (konsentrat (1:10)

Egenskaper:

Lys gul væske med fruktlukt. pH 12 i konsentrat. Fosfatfri, biologisk nedbrytbar og vannløselig i alle forhold. Inneholder ikke løsningsmidler og er ikke brennbar. Tilfredstiller kravene til vaske- og avfettingsmidler.

Advarsel:

Sprut eller søl av vaskemiddel på vindu må skylles bort før det tørker, for å unngå skjolder. Søl av vaskemiddel på prydblomster eller planter kan være skadelig. Det anbefales derfor å dekke til blomster, planter og vinduerhvis det er fare for søl.